Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Blog list

EL PRIMER JAZZTRÒNICA FEST & MARKET DE 2022 VIBRA A RESGUARD DE LA PLUJA

EL PRIMER JAZZTRÒNICA FEST & MARKET DE 2022 VIBRA A RESGUARD DE LA PLUJA

L’esdeveniment, que s’ha celebrat excepcionalment en l’espai Utopia 126, ha esgotat totes les entrades.

Blue Lab Beats i els djs Dego & Kaidi Tatham han estat els caps de cartell en aquesta edició; Kenny Garret ho serà en la pròxima, el 24 d’abril

 

Dilluns, 21 de març de de 2022

Jazztronica Fest & *Market ha començat aquest diumenge amb un sold-out la primera de les moltes edicions previstes mensualment aquest 2022. Després de tres edicions al jardí principal del TNC, l’esdeveniment – pensat per a passar el dia i per a totes les edats – ha canviat excepcionalment d’ubicació a causa de la previsió de pluja i s’ha celebrat en el cor del Poblenou (Barcelona), en l’espai Utopia 126.

 

Les actuacions musicals més esperades han estat les dels dos britànics Dego & Kaidi i la de la banda britànica de la *Blue Noti rècords Blue Lab Beats, que porta el jazz a un següent nivell combinant-lo amb el hip-hop, el afrobeats i l’electrònica. Els assistents també han pogut gaudir amb la música de Dj Torner Quartet acompanyats del trompetista Erik Truffaz.

Ishmael Sustraivibez, un clàssic del festival, i Breixo Martínez, membre de l’equip de djs Discos Paradise, han estat els *dj residents d’aquesta primera edició del 2022.

I més enllà de la música, el festival ha acollit una zona de market amb roba de segona mà, artesania i art, organitzada amb la col·laboració de Flea Market, i la  fira del disc i del llibre ‘Gran Price VInyl RIots’ , de la mà de Grand Price Vinyl Fest.

Els assistents també han pogut gaudir de propostes gastronòmiques per a tots els paladars en la zona de food trucks, que ha comptat amb opcions vegetarianes, veganes, sense glútens i també propostes pensades per a infants; i els més petits s’han pogut divertir en la zona infantil.

L’organització celebra que continuï l’èxit de les edicions del 2021 i ja està treballant en la següent que tindrà lloc el pròxim 24 d’abril amb l’estrella del jazz contemporani, Kenny Garret.


Jazztrònica Fest & Market | Autora: Agustina Arán