Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Kyoto Jazz Massive (DJ set) + Tyrone Willis + Guille de Juan

DETALLS

Hora: setembre 10, 2022 a partir de les 12h
Localització: Fest & Market - TNC - Teatre Nacional de Catalunya
Organitzat per: Jazztrónica

INFO

Comencem amb força la segona temporada de Jazztrònica Fest&Market. Pot ser el cartell més potent fins avui, amb tres apostes molt fortes, acompanyades de diversos artistes emergents que garanteixen ball i diversió durant tot el dia. Per primera vegada Jazztrònica tindrà lloc en dissabte, per la qual cosa podrem allargar una mica l’hora de tancament, entrant en les primeres hores de la nit.

Com cap de cartell tenim a Nubiyan Twist, la banda que més soroll està fent dins de tot el fresc moviment de l’UK Jazz. Combinant amb mestratge i creativitat jazz, hip-hop, afrobeat, llatí, soul, reggae i la música de ball, creen la pista d’enlairament perfecta perquè la cantant i MC Nubiya *Brandon ens faci volar des del minut 1 dels seus concerts. No te’ls pots perdre.

Per a tancar la cerimònia tindrem a Shuya Okino, un dels 2 germans que formen Kyoto Jazz Massive, la formació que va revolucionar l’escena jazz (I musical en general) del Japó. Un Dj set en el qual podrem gaudir d’alguns dels temes que van fer d’ells una llegenda, la primera gran banda de jazz del país del sol naixent.

Per descomptat, com en cada edició, tindrem a diversos DJs locals que continuaran demostrant que a Barcelona tenim talent musical a dolls.

    Sorry, no posts matched your criteria.