Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Blog list

KENNY GARRETT TORNA A BARCELONA PER A FER VIBRAR EL JAZZTRÒNICA FEST & MARKET

KENNY GARRETT TORNA A BARCELONA PER A FER VIBRAR EL JAZZTRÒNICA FEST & MARKET

Kenny Garrett torna a Barcelona per a fer vibrar el Jazztrònica Fest & Market

  • Considerat un dels mestres vius del jazz contemporani, Garrett actuarà aquest diumenge en el festival que finalment se celebrarà en Utopia 126 (Poblenou, Barcelona) per la previsió meteorològica
  • Jazztrònica Fest & Market també comptarà amb el cèlebre dj i productor Kevin Yost, Divorce from NY, Tyrone Willis i Javier Verdes Jazztrónica Fest & Market en l’espai Utopia 126 del Poblenou (Barcelona)

 

Barcelona, 21 d’abril de 2022.

Kenny Garrett és el cap de cartell de la pròxima edició de Jazztrónica Fest & Market que tindrà lloc aquest diumenge, 24 d’abril, finalment en Utopia 126 (Poblenou, Barcelona) a causa de la previsió meteorològica inestable d’aquesta finalitat de setmana. El saxofonista de Detroit, considerat un dels artistes vius amb més recorreguts i més influent del panorama jazzístic, arriba a Barcelona en el marc de la 5a edició del festival.

Jazztrónica Fest & Market, que ha esgotat entrades en les edicions anteriors, és una proposta cultural que porta a la ciutat djs i bandes nacionals i internacionals amb base de ritmes de jazz i electrònica. L’escenari del festival acollirà també els ritmes deep, jazz i house de Kevin Yost, un dels Dj millor considerats del gènere. A més comptarà amb Divorce From Nova York, del país basc, una proposta musical que es mou entre broken beats, beats, house i jungle, sumat a una gran influència jazzística. El cartell el completen el Dj Tyrone Willis, amb més de 40 anys d’experiència darrere dels plats, i Javier Verdes, propietari de la mítica botiga de discos Verds Rècords.

Es tracta d’un esdeveniment per a tots els públics i pensat per a passar el dia. S’obren portes a les 11h i hi ha propostes musicals fins a les 21h. A part de concerts i sessions de dj, l’espai acollirà una zona gastronòmica amb foodtrucks per a tots els paladars (inclou opcions veganes, vegetarianes, sense glútens i per a nens), la fira del disc i del llibre Gran Price Vinyl Riots organitzada per Gran Price Vinyl, una zona infantil i una zona de market de roba vintage, complements i art.