Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Mono/Poly

Diumenge 12 de Juny

Mono/Poly, àlies Charles Dickerson, s’ha convertit en un element bàsic de la comunitat de la música electrònica en els últims 10 anys. Conegut per la seva mescla única de música electrònica experimental interestel·lar, i música electrònica experimental texturizada, s’inspira en tot, des de ambient fins a acid house, drum & bass, g-funk i R&B.

Charles ha realitzat la seva música de manera independent, així com amb prestigiosos segells Brainfeeder Rècords, Warp Rècords i col·laborat amb gairebé tots els productors electrònics venerats de la incloent Flying Lotus, Ras G, Thundercat, Knxwledge, entre altres.

Original de Bakersfield, CA, Charles es va mudar a Los Angeles i va sorgir en l’escena Low End Theory, una nit setmanal molt estimada (ara extinta) underground experimental/hip hop club nocturn. El seu disc debut, «Paramatma» (Taseful Licks Rècords, 2010), va introduir la seva perspectiva única sobre la música electrònica vista a través del lent dels paisatges sonors astrals, la filosofia oriental, la metafísica i la política. Aquest primer llançament aplanaria el camí per col·laborar amb Ras G, Thundercat, Flying Lotus i finalment un contracte discogràfic amb Brainfeeder en 2011.

Des de 2011, MONO/Poly ha continuat realitzant música en col·laboració i en solitari, guanyant elogis de Pitchfork, Fader, la BBC, Stereogum, Resident Advisor, entre altres. Charles també s’ha establert com a part del respectat equip d’impressió HIT + RUN; va aparèixer en «Heartbreaks + Setbacks» de Thundercat (Apocalypse, 2013); va produir música per a la banda sonora de Grand Theft Acte; va contribuir a l’àlbum sorpresa de Kendrick Lamar («-untitledUnmastered»).

Mico/Poly’s Monotomic, va ser llançat el 13 de setembre de 2019. L’LP de 13 pistes, és el seu àlbum més immersiu i accessible fins avui, compta amb Kaytranda, Kimbra, Thundercat i més. Inspirada en un somni lúcid, Monotomic continua mostrant la rica i texturizada interpretació sonora de Mico/Poly d’experiències abstractes i moments que canvien la vida.

En 2020 Mono/Poly va col·laborar amb Machinedrum & Tanerélle en una cançó titulada «Star» que després va ser remesclada per a$ap Ferg i Shelley FKA DRAM. Més tard, en 2020, Mono/Poly self va llançar un EP de 2 cançons titulat «As Long As That Love Is Divine» i en 2021 va rebre un grammy per les seves contribucions en l’àlbum de Thundercat «It is what it is. » La col·laboració de Mono/Poly Machinedrum & Tanerélle «Star» també va aparèixer en la banda sonora de la NBA 2k22 en 2021 i al desembre del mateix any va llançar un EP anomenat «Buck Foos» en Bandcamp i Patreon.