Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Oddisee & Good Compny

Conegut en la indústria de la música per la seva independència, Oddisee trenca el mite de l’artista atabalat: fa de tot, des de rapear, produir o gestionar el Booking de gires internacionals, fins a la fotografia, els vídeos i la promoció de si mateix, i fins i tot per a altres artistes, entre els quals s’inclouen Jazzy Jeff, Little Brother o De la Soul. A més de Forma parte el grup aclamat per la crítica, Diamond District, amb els seus companys de Washington X.O. i yU.

Fill de pares sudanesos i estatunidencs, Amir Mohamed va néixer i es va criar a Washington DC, la capital dels Estats Units, però passava els calorosos estius a Khartum aprenent àrab i nedant al Nil. Amir va fer els seus primers passos en l’estudi analògic del soterrani del seu llegendari veí, Garry Shider (Parliament Funkadelic), gairebé res.

El seu treball ha aparegut en innombrables pel·lícules, anuncis de televisió, i fins i tot en la presentació dels nous productes de Google. En 2017-18 va realitzar més de 110 espectacles a tot el món acompanyat de la seva banda Good Compny, però porten sense girar des de l’inici del Covid19, i diu que ve amb moltes ganes. Ha aparegut en una gran quantitat de mitjans, des de Time Magazine i USA Today fins a Pitchfork i Rolling Stone.