Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Big Menu

Diumenge, 15 de Maig

 

BIG MENU són una altra cosa des que van néixer ja fa gairebé una dècada.

Ni hip hop. Ni funk. Ni jazz. Ni electrònica. O tot això.

El combo és vibra, ànima, pessic: ganes de portar el so esmunyedís al màxim de pits possibles. El que és divers, cosit per la voluntat de ser accessible. Vacile inclusiu.

La versatilitat i amplitud de mires de Peter Party, Pein i Hosss els ha reportat respecte internacional (vegeu les sessions Boiler Room) i multitud de col·laboracions de calat: Dano, Zalon, Nathy Peluso, Bejo, Foyone, Delaossa, KiNK o Rels B.

Hi ha poques paraules a què BIG MENU no defugin. La més clara: trio.

Salta a la vista. Són grup-bombolla-musical; escoltar-los parlar, còmplices, és entendre la facilitat amb què després sumen i resten recursos. A allò que demani el tema. Les sis mans i els tres cocos són innegociables a la proposta. “Ens agrada esvalotar el galliner, remoure el rusc”, clamen tots tres, de somriure perenne.
Després de les bestretes que han vist la llum els últims mesos: ‘BONGO MONDONGO’, ‘Illa Màgica’ o ‘F.A.M.O.U.S.’, i després de molts anys de carrera professional lligats a la música en totes les seves formes, BIG MENU llança IDO, la seva primer àlbum destudi.

BIG MENU saben que no prendre’s gaire seriosament, restar gravetat, és una drecera cap a ser i fer feliç. Perquè BIG MENU no parlotegen, fan i fan. Per això poden sorprendre, desencorsetar i fluir com ho fan pocs en un món on el tag és llei.

Als marges hi ha el futur i ells han plantat una tenda de campanya en un slackline del qual la meitat ja s’haguessin estirat.