Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Jazztrònica Fest & Market

Jazztrònica Fest & Market és un festival que combina diferents ritmes, des del jazz fins a la música electrònica. Una proposta per a passar tot el dia amb amics o en família, descobrint artistes locals novells i futures promeses, així com artistes internacionals del món del nu-jazz o jazz avantguarda, al costat d’una selecció dels djs més representatius de l’escena jazzística i electrònica. Al plaer musical se li sumen el gastronòmic, amb una zona de foodtrucks per a agradar a tots els paladars, un market de vinils i llibres, per als més melòmans un racó de robes i objectes vintage o creacions locals artístiques i originals. També es proposa donar lloc a jazz talks, racó de segells discogràfics, performance d’art urbana i més propostes que generin un espai que convida a compartir, reflexionar i sobretot, passar-la bé!

 

Jazztrònica Fest & Market neix en 2021 amb 3 edicions sold-out realitzades al jardí principal del Teatre Nacional de Catalunya, un espai a l’aire lliure de 8.000m2 al cor de Barcelona.

CONCERTS I DJs

Dues zones de concerts amb música en directe. En l’escenari principal, jazz, electrònica i la fusió d’altres gèneres musicals, amb artistes internacionals i propostes emergents del sector. En la segona zona d’escenari, propostes locals i de quilometro 0.

MARKET

Jazztrònica Fest & Market és molt més que música! També tindrem un Market amb desenes de parades amb roba i objectes vintage, fotografia, art o creacions artesanals i creatives. Un racó per als amants del comerç local i les peces amb personalitat.

Si el recinte ho permet podràs accedir exclusivament a l’àrea del Market per només 5€!

FIRA DEL DISC

Grand Price Vinyl és l’entitat responsable de la fira del disc i del llibre: Grand Price Vinyl Riots.
Comptarem amb més d’una quinzena de botigues especialitzades confirmades i un espai dedicat a segells discogràfics de km0 que aposten pel jazz, l’hip hop i músiques afins.

ZONA GASTRONÒMICA

Durant tot el dia tindrem els fogons en marxa perquè sempre que vulguis puguis fer un mos. Comptarem amb diverses foodtrucks que oferiran propostes per a tots els paladars. I important: hi haurà opcions vegetarianes, veganes, sense glútens i també propostes pensades per nens.

ZONA INFANTIL

Ah! I com és un esdeveniment cultural diürn, som kid-friendly! Volem que les famílies vinguin a gaudir de la música i les demés activitats, i que els més petits també s’ho passin bomba, per això habilitarem una zona infantil amb desenes de jocs.