Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Blog list

El Jazztrònica Fest & Market del 20 de març se celebrarà finalment a Utopia 126

El Jazztrònica Fest & Market del 20 de març se celebrarà finalment a Utopia 126

Dego & Kaidi, Blue Lab Beats, Dj Torner Quartet, Ishmael Sustraivibez i Breixo Martinez seran els artistes i djs de la primera edició del 2022

 

Barcelona, 16 de març de 2022

El 20 de març torna el Jazztrònica Fest & Market, el festival -que combina jazz, electrònica, gastronomia i market- va exhaurir les entrades en les tres edicions anteriors. A causa de les previsions meteorològiques, l’edició del mes de març no serà al jardí principal del TNC sinó que es trasllada a un espai cobert al cor del Poblenou (Barcelona): Utopia 126. La proposta, però, manté tots els elements que van garantir-ne l’èxit en les edicions anteriors: food trucks, market i música. Als escenaris hi actuaran artistes locals novells i futures promeses, així com artistes internacionals referents del món del corrent nu-jazz o jazz d’avantguarda.

El tret de sortida serà el diumenge 20 de març amb els djs britànics Dego & Kaidi que actuaran junts a l’escenari principal com a caps de cartell. L’edició del març també comptarà amb Blue Lab Beats, del pestigiós segell Blue Note records. El duet de Londres porta el jazz a un següent nivell combinant-lo amb el hip-hop, l’afrobeats i l’electrònica. Els assistents també podran gaudir de la música de Dj Toner Quartet, amb el trompetista Erik Truffaz, també de la Blue Note.

Hi haurà una segona zona d’escenaris on es podrà gaudir amb la sessió d’Ishmael Sustraivibez, un clàssic del festival que ha estat dj resident des de la primera edició, i de Breixo Martínez, membre de l’equip de djs de Discos Paradiso.

Es tracta d’un esdeveniment per a tots els públics i pensat per passar-hi el dia. A banda de concerts i sessions de dj, l’espai acollirà una zona gastronòmica amb food trucks que oferiran propostes per a tots els paladars (inclou opcions veganes, vegetarianes, sense gluten i per a infants), la fira del disc i del llibre Gran Price Vinyl Riots organitzada per Gran Price Vinyl, una zona infantil i una zona de market de roba vintage, complements i art que comptarà amb la col·laboració de Flea Market Barcelona.