Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Blog list

Jazztrònica XS arriba aquest cap de setmana al Jamboree amb Midi Jazz Club i Chacho Brodas ft Benet Palet

Jazztrònica XS arriba aquest cap de setmana al Jamboree amb Midi Jazz Club i Chacho Brodas ft Benet Palet

La col·laboració entre Jazztrònica i Mas i Mas engega divendres 4 de març a la sala Jamboree

Sam Davies, Afrosideral, Mabreezee & Secret experiments o Blue Lab Beats són alguns dels noms ja anunciats de la programació del mes

 

Barcelona, 1 de març de 2022

Jazztrònica XS s’estrena al Jamboree aquest cap de setmana; el divendres de la mà de Midi Jazz Club i el dissabte amb Chacho Brodas feat Benet Palet. Els dos concerts són les primeres mostres del nou format que neix de la col·laboració entre Jazztrònica i Mas i Mas.

La mítica sala de concerts de Barcelona acollirà cada divendres i cada dissabte a les 23h el millor jazz electrònic, nacional i internacional, un tast de tot allò que sona al festival de referència del jazz electrònic a la ciutat, Jazztrònica Fest & Market, i que ara es presenta també al Jamboree en format reduït.

Les entrades pels primers concerts de la temporada ja estan disponibles a la pàgina web de Jazztrònica, les actuacions engeguen aquest cap de setmana amb Midi Jazz Club i Chacho Brodas feat Benet Palet; la segona setmana del mes pujaran a l’escenari del Jamboree Sam Davies i Afrosideral; la tercera, es podrà gaudir de les actuacions de Mabreezee & Secret experiments i de Blue Lab Beats i, l’última setmana del mes de març, trobarem a la sala Jamboree el trio Vein.