Síguenos

MÚSICA MOLT MÉS...
BACK TO TOP

Escandaloso Xpósito & Harto Rodríguez

Escandalós Xpòsit (Hugo Astudillo Expósito) (Madrid,1984).
Músic multidisciplinari (reconegut saxofonista de jazz, raper, pianista, compositor-songwriter, autor, arranjador, productor musical i pedagog).
Es va llicenciar en saxofon-jazz al conservatori superior de música del País Basc i després va perfeccionar a NYC amb Bill McHenry i Barry Harris. Va viure més d’una dècada a Barcelona però actualment resideix a Madrid.
És un dels responsables de la fusió entre el Jazz i el Hip-Hop en espanyol. a la nostra cultura.
Artista inquiet, molt en actiu a l’escena musical espanyola i amb una carrera professional de més de vint anys. Ha realitzat concerts a Espanya, Llatinoamèrica, Europa i Àsia. Té en el seu haver multitud de discos de hiphop (1974, Green Gourmet, La nau ametlla, Miles Limbo, etc) i com sideman dins del món del jazz es troba als catàlegs de segells com Fresh Sound New Talent o Underpool Records ”.
A l’àmbit del jazz ha treballat amb músics de la talla de Perico Sambeat, Jorge Rossy, Raynald Colom, Joaquín Chacón o Bob Sands entre molts altres i dins del hiphop/música urbana amb artistes com Dano Ziontifik, Crani, Rels B, Vic Mirallas , Elio Toffana, Elphomega, Frank T, Big Menu, Kiko Veneno, Karina Pasian i un llarguíssim etcètera.